CO2 gecompenseerd propaangas is voor iedereen!

Met CO2 gecompenseerd propaangas geniet u van alle voordelen die gas u te bieden heeft, zonder dat u er een aardgasaansluiting voor nodig heeft. OK Gas biedt oplossingen op maat. Of u nu gas nodig heeft voor uw eigen huis in het buitengebied, akkerbouwproducten die moeten drogen, de bungalows op uw recreatiepark wilt verwarmen of een loods wilt voorzien van een constante temperatuur. Het gebruik van propaangas van OK Gas is ideaal voor zowel professionele als particuliere doeleinden.

Propaangas is een schone en voordelige energiebron, waarmee u de temperatuur op een gecontroleerde en efficiënte manier kunt regelen. Propaangas is leverbaar in een breed assortiment van gasflessen of in grote gastanks. Wij adviseren u, afhankelijk van de hoeveelheid gas die u nodig heeft, welk systeem het beste bij uw situatie past.

Bent u in het bezit van een propaangastank van OK Gas? Dan zorgen wij voor een tijdige bevoorrading.

In overleg kan OK Gas uw tank voor u opnieuw bevoorraden. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen en uw bestelling door te geven. Maar met ons geautomatiseerde tankinhoudsysteem heeft u bijna geen omkijken naar uw gastank. Wij ontvangen dan dagelijks geautomatiseerde updates over de actuele inhoud van uw tank. Wanneer uw tank toe is aan een nieuwe voorraad, krijgt onze transportafdeling hier automatisch een melding van en sturen wij een tankwagen naar uw locatie toe. Onze ervaren chauffeurs vullen uw tank aan zodat u zelf niks meer hoeft te doen.

icoon-getekend-molecuul

Gas bestellen

U kunt nu ook online een hervulling van uw gastank aanvragen!

Agrarisch

Propaangas voor de agrarische sector

Het gebruik van propaangas is erg populair in de agrarische sector. Omdat boeren vooral in het buitengebied te vinden zijn, waar vaak geen aardgasaansluitingen voorhanden zijn, profiteert juist deze doelgroep van het voordeel van propaangas.

Akkerbouw
Met propaangas kunt u op een veilige en eenvoudige manier de temperatuur optimaliseren. Dit is ideaal voor het drogen van bijvoorbeeld akkerbouwproducten die net van het land afkomen zoals uien, maïs, aardappelen en graan.

okgas-boerderij

Veehouderij
Voor de veehouderij is een goed stalklimaat van cruciaal belang voor een goede gezondheid en optimale groei van het vee. Hiermee kunnen vervelende problemen als diarree en luchtwegaandoeningen worden beperkt of zelfs voorkomen. Het propaangas van OK Gas heeft een lage uitstoot van CO2, waardoor vee geen hinder ondervindt van verbrandingsgassen en de stallen op een efficiënte manier verwarmd worden.

LTO (Land & Tuinbouw Organisatie)
OK Gas is door brancheorganisatie LTO en diverse kleinere coöperaties aangewezen als de exclusieve partner voor de bevoorrading van propaan. Wanneer u een LTO-lidmaatschap heeft, dan biedt dat direct voordeel voor u. LTO neemt op grote schaal propaangas af bij OK Gas. Daardoor besparen LTO-leden aanzienlijk op de inkoop van propaangas.

Tuinders
Voor tuinders is het ideaal om hun kassen te verwarmen met propaangas, zodat de gewassen in de juiste temperatuur kunnen groeien en het bedrijf optimaal rendement behaalt.

Contact
Neem contact met ons op. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.

Recreatie

Propaangas voor de recreatieve sector

Voor een recreatiepark is propaan een efficiënt middel om alle bewoners van een bungalow of chalet op het park te voorzien van warmte en warm water. Men kan het propaangas ook gebruiken voor in de algemene ruimtes. Sanitaire ruimtes kunnen zo bijvoorbeeld voorzien worden van warmte en warm water. Een groot voordeel is dat propaangas op bijna alle merken en typen verwarmings combi-ketels, geisers of fornuizen aangesloten kan worden. U hoeft er daarom in de meeste gevallen geen nieuwe apparatuur voor aan te schaffen.

Voor recreatiepark-exploitanten biedt OK Gas de mogelijkheid om een deel of de gehele propaangas-infrastructuur te financieren. Daarnaast bieden wij een service aan waarbij wij voor de park-exploitant de gebruikte liters direct aan de eindgebruiker doorbelasten.

Contact
Neem contact met ons op. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.

okgas-recreatie
Industrie & Bouw

Propaangas voor industrie & bouw

Productie
Propaangas is een goede energiebron voor productieprocessen. De energie die voortkomt uit propaangas is erg flexibel en heel gebruiksvriendelijk. Dankzij deze flexibiliteit kan men het gas bijvoorbeeld gebruiken voor het verwarmen van onder andere smelt-, bak-, of droogovens, maar ook voor het koken of stomen van producten. Propaangas is verder uitermate geschikt voor het verwarmen van opslagruimtes waar een constante temperatuur gewenst is. Warme lucht-, infrarood-, of straalkachels op propaangas zijn hiervoor een ideale oplossing.

okgas-industrie-bouw

Mobiliteit
Als u in het bezit bent van bouwketen, dan is het belangrijk dat uw medewerkers op locatie er tijdens koudere periodes warm bij kunnen zitten. Propaangas is een betrouwbare bron voor een constante verwarming, ongeacht de duur van het bouwproject.

Intern transport
Wanneer u te maken heeft met intern transport, bijvoorbeeld door gebruik van heftrucks, kunt u op uw eigen locatie een complete vulinstallatie laten installeren. De uiterst moderne vulinstallaties van OK Gas voorzien uw voertuigen op snelle en veilige wijze van nieuwe brandstof.

Contact
Neem contact met ons op. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.

Horeca

Propaangas voor de horeca

Centrale verwarming
Het verwarmen van ruimtes in uw horecazaak kan prima met een centrale verwarming op propaangas. Propaangas als energiebron voor centrale verwarming is veilig, voordelig en betrouwbaar. Wilt u propaangas gebruiken voor uw warmwatersystemen, dan is dat geen probleem. Veel HR-ketels en geisers zijn geschikt voor het gebruik van propaangas.

Keuken
Koken op gas geniet de voorkeur van vele chef-koks en propaangas is hier heel geschikt voor. Met propaangas is de temperatuur makkelijk te regelen en wordt er minder energie verbruikt. De meeste (professionele) kooktoestellen zijn verkrijgbaar op propaangas, de aanschaf van speciale apparatuur is daarom niet nodig.

Contact
Neem contact met ons op. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.

okgas-horeca
Particulieren

Propaangas voor particulieren

Buitengebied
Als u in het buitengebied woont, is de kans groot dat u geen directe toegang heeft tot het aardgasnetwerk. Vaak is dat ook niet eenvoudig te realiseren op zulke plaatsen. Met propaangas kunt u toch genieten van de voordelen die gas u te bieden heeft. Propaangas is een onafhankelijke, schone energiebron voor het creëren van behaaglijke warmte, kookcomfort en warmwatervoorziening.

Contact
Neem contact met ons op. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.

okgas-particulier