Over OK Gas

OK Gas is een leverancier van propaangas, zowel in gasflessen als in bulk. Wij zijn al sinds 1962 actief op de Nederlandse en Belgische markt. Onze jarenlange expertise, eigen technische dienst en vloot van tankwagens met ervaren chauffeurs maakt ons onderscheidend in de markt.
Wij bieden onze klanten een compleet pakket aan: van installatie en onderhoud van propaangastanks op locatie en de levering van gasflessen, tot een tijdige bevoorrading. Altijd onder de hoogste veiligheidsvoorschriften. Met een eigen gas-terminal in Tiel garanderen wij onze klanten van voldoende voorraadzekerheid en een constante levering.

We zijn er trots op dat wij ruim 4.000 tevreden klanten in alle marktsegmenten van propaangas mogen voorzien. OK Gas levert aan alle marktsegmenten van de propaangas markt en is marktleider in de recreatiesector. En als gevolg van een exclusieve en langdurige partnerschap met LTO, vervullen wij ook een leidende rol in de agrarische sector.

OK Gas is een dochteronderneming van Nefco, de grootste wederverkoper van LPG in Noordwest-Europa. Met een eigen LPG-terminal verzorgt Nefco alle aspecten in de distributie van LPG, van raffinaderij tot eindgebruiker. Via verschillende verkooporganisaties bedienen zij verschillende marktsegmenten. Met BK Gas bevoorraden ze ruim 1.250 tankstations met autogas, zijn ze marktleider in Nederland en België en zijn ze sinds 2008 ook actief op de Duitse markt. Met Nefco Storage & Trading leveren ze propaan, butaan of een mix aan een netwerk van 12 laadlocaties in de Benelux en Duitsland.

nefco-logo
icoon-getekend-molecuul

Propaangas

icoon-getekend-gastank-klein

Gasinstallaties & Gastanks

icoon-getekend-gasflessen

Gasflessen