Als een gastank te groot is…

Soms is er geen plaats voor een gastank. In dat geval zijn gasflessen een prima oplossing. OK Gas biedt voor alle professionele en particuliere toepassingen een breed assortiment gasflessen. De gebruiksmogelijkheden voor propaanflessen zijn veelzijdig.

Bijna iedereen heeft wel eens een gasfles gebruikt, bijvoorbeeld op de camping voor koken en verwarming, of thuis in combinatie met een verplaatsbare kachel, een terraskachel of een gasbarbecue. Of om een ruimte bij te verwarmen.

Gasflessen worden professioneel gebruikt door onder andere loodgieters, schilders, dakdekkers, ballonvaarders en in de horeca. Daarnaast worden gasflessen gebruikt bij de bestrijding van onkruid.

Propaan in een fles
Propaan bevindt zich als een vloeistof in een gasfles. Zodra u er gebruik van maakt, wordt de vloeistof omgezet in gas om als brandstof te dienen, al geldt dat niet voor heftruckflessen. Propaangas is uitstekend bruikbaar tot temperaturen van -42 graden Celsius. U kunt dan ook zonder problemen uw gasflessen buiten bewaren.

Gratis bezorgservice
OK Gas bezorgt gasflessen binnen vier werkdagen gratis bij u thuis, bij een afname van minimaal tien flessen. Bij een kleinere bestelling brengt OK Gas bezorgkosten in rekening, met een minimale afname van 5 gasflessen.

icoon-getekend-gasflessen

Assortiment gasflessen

Stalen propaangasfles 5 kg

(hoogte 47 cm – diameter 23 cm – inhoud is ca. 9,4 liter propaan – aansluiting Shell (21,7 x 14/1”L)
Deze fles wordt ingezet voor veel toepassingen, waaronder het tijdelijk verwarmen of koken.

Stalen propaangasfles 11 kg

(hoogte 62 cm – diameter 32 cm – inhoud is ca. 20,7 liter propaan – aansluiting Shell (21,7 x 14/1”L)
Dit is de meest gebruikte gasfles in Nederland. Deze fles wordt onder andere ingezet bij dakbedekking, koken of tijdelijk verwarmen.

Stalen propaangasfles 33 kg

(hoogte 125 cm – diameter 33 cm – inhoud is ca. 62 liter propaan – aansluiting Shell (21,7 x 14/1”L)
Deze fles wordt vooral ingezet bij het drogen van producten en als verwarming van keten en opslagruimtes.

Heftruckfles 14 kg

(hoogte 71 cm – diameter 30 cm – inhoud is ca. 26,3 liter propaan – vloeistof afname)
Voor heftrucks is er een speciale aluminium lichtgewicht gasfles die is gevuld met propaan. Met het totaalgewicht van 21 kg blijft deze fles ruim onder de Arbo-norm voor handmatig tillen en is daardoor probleemloos door één persoon te verwisselen, dankzij de unieke Female snelkoppeling is de fles in een handomdraai aangesloten.

Statiegeld
Voor stalen gasflessen berekent OK Gas statiegeld. Het statiegeld ontvangt u retour bij inlevering van de gasfles en de originele nota. Voor aluminium heftruckflessen berekent OK Gas geen statiegeld, maar een huurbedrag per jaar.

Gas bestellen

U kunt nu ook online al uw gasflessen bestellen!

Agrarisch

Gasflessen voor de agrarische sector

Naast propaan in bulk levert OK Gas ook een breed assortiment gasflessen waarbij de gebruiksmogelijkheden in de agrarische sector veelzijdig zijn. Zoals het gebruik voor het (tijdelijk) verwarmen van schuren en stallen, of voor het drogen van landbouwproducten zoals uien en aardappelen. Het bestrijden van onkruid met een propaangasfles is een milieuvriendelijk proces.

Houd uw heftruck in beweging met propaan; de ideale brandstof voor LPG-heftrucks. Een heftruck op gas is milieuvriendelijker en werkt geruisloos en trilvrij.

Contact
Neem contact met ons op. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.

okgas-boerderij
Recreatie

Gasflessen voor de recreatieve sector

Voor recreatieparken worden gasflessen veelal toegepast voor horeca doeleinden. Gasten kunnen het hele jaar door genieten van verwarmde terrassen en gebruik maken van gasbarbecues. Voor cateraars die mobiele kooktoestellen gebruiken tijdens evenementen ligt de keuze voor propaanflessen voor de hand.

Contact
Neem contact met ons op. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.

okgas-recreatie
Industrie & Bouw

Gasflessen voor industrie & bouw

De gebruiksmogelijkheden voor propaanflessen in industrie en bouw zijn veelzijdig. Van het drogen van beton tot keetverwarming: propaan wordt in deze sectoren al jarenlang flexibel ingezet. Door de snelle ontkisting, wat de productiesnelheid flink versneld, is propaan de ideale brandstof voor betondroging.

Contact
Neem contact met ons op. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.

okgas-industrie-bouw
Horeca

Glasflessen voor de horeca

In de horeca worden gasflessen veel toegepast voor terrasverwarmers. Zo kunnen gasten het hele jaar genieten van het terras. Voor cateraars die mobiele kooktoestellen gebruiken tijdens evenementen ligt de keuze voor propaanflessen voor de hand.

Contact
Neem contact met ons. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.

okgas-horeca
Particulieren

Gasflessen voor particulieren

Woont u in een buitengebied of heeft u geen toegang tot het aardgasnetwerk? Ook dan kunt u genieten van het comfort van propaangas! Propaangas is een onafhankelijke, schone en voordelige energiebron, die op een gecontroleerde en efficiënte manier een optimale temperatuur geeft. Propaangas is leverbaar in een breed assortiment van gasflessen en als bulk in tanks.

Contact
Neem contact met ons op. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.

okgas-particulier