Service & Veiligheid

Als eigenaar van een propaantank bent u verantwoordelijk voor het onderhoud en verplichte inspecties en keuringen. OK Gas verzorgt met haar gespecialiseerde technische dienst de plaatsingen, onderhoud en keuringen van de propaantanks. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar!

Onderhoud & Service

De Technische Dienst van OK Gas bestaat uit een team van gespecialiseerde monteurs die plaatsingen, onderhoud en keuringen van propaangastanks verzorgen. Het huren van een tank bij OK Gas is inclusief het volledige onderhoud van de tank, de nodige inspecties en het tijdig, wettelijk verplicht laten keuren van de propaangastank.

De service van OK Gas stopt niet alleen bij het leveren van propaangas en gasinstallaties:

  • Altijd persoonlijk advies op maat bij u thuis of op kantoor
  • Verzorging en/of ondersteuning bij de aanvraag van een vergunning
  • Logboek met alle benodigde keuringsdocumenten en gebruiksaanwijzingen
  • Naast propaan in bulk ook een breed assortiment aan gasflessen
  • Wij bieden particulieren de mogelijkheid voor een gespreide betaling
  • Mogelijkheid om met meerdere gebruikers gas uit één tank te betrekken

Bevoorrading & Transport

Met een vloot van eigen tankwagens en ervaren chauffeurs, zorgt OK Gas voor een automatische, correcte en veilige bevoorrading en bent u als klant verzekerd van een klantgerichte dienstverlening. Met een eigen gasterminal in Tiel heeft OK Gas altijd voldoende voorraad, waardoor wij u altijd tijdig kunnen bevoorraden.

Wilt u altijd verzekerd zijn van een voldoende gevulde propaangastank? Met de geautomatiseerde tankinhoud meetsystemen van OK Gas heeft u zelf bijna geen omkijken meer naar uw gastank, maar wel altijd genoeg voorraad. Wij zorgen ervoor dat uw tank te allen tijde voorzien is van voldoende voorraad en dat u dus nooit zonder gas komt te zitten.

icoon-getekend-molecuul

Propaangas

icoon-getekend-gastank-klein

Gasinstallaties & Gastanks

icoon-getekend-gasflessen

Gasflessen