Nederland van het (Gronings) aardgas af: dit geldt niet voor propaangas!

Het zal u niet ontgaan zijn dat de overheid zich de komende jaren tot doel heeft gesteld het aardgasverbruik in Nederland aanzienlijk te reduceren, en het Gronings aardgasverbruik zelfs volledig te stoppen. Bedrijven worden gesommeerd op termijn over te stappen op een alternatieve energiebron, zoals bijvoorbeeld propaangas.

Als (toekomstige) klant van OK Gas verandert er wat dat betreft niets, want propaangas is immers geen aardgas. Propaangas is een relatief schone en voordelige energiebron en als propaangasgebruiker geniet u van alle voordelen die gas u te bieden heeft, zonder dat u een aardgasaansluiting nodig heeft.

Nu kan het in uw situatie zo zijn dat u een deel van uw energievoorziening via propaangas geregeld heeft en een ander deel via een aardgasaansluiting. In dat geval zult u van overheidswege op termijn wellicht op zoek moeten naar een vervangende energiebron voor dat aardgas.

De overstap van aardgas naar propaangas is een voor de hand liggende oplossing en we informeren u graag over de mogelijkheden en kijken met u wat het beste past bij uw situatie. De bestaande aardgasleidingen kunnen namelijk in veel gevallen gebruikt worden voor propaangas.
Via een eenvoudige ingreep kan uw aardgasinstallatie / -ketel overgezet worden op propaangas. Het grote voordeel is dat propaangas op bijna alle merken en typen verwarmings- en combiketels, geisers en fornuizen kan worden aangesloten. U hoeft daarom in de meeste gevallen geen nieuwe apparatuur aan te schaffen.

OK Gas is door jarenlange ervaring zeer deskundig op dit gebied en werkt samen met gerenommeerde installateurs, waardoor wij u snel en betrouwbaar van dienst kunnen zijn.

Voordat u mogelijk een grote investering doet voor een andere energievoorziening, informeren wij u graag over de mogelijkheden om relatief eenvoudig over te stappen van aardgas naar 100% CO2-gecompenseerd propaangas van OK Gas. U draagt daarmee meteen bij aan een beter klimaat! De kosten voor de CO2-compensatie neemt OK Gas uiteraard voor eigen rekening, u betaalt hier dus niet extra voor.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via +31(0)418-587005 en binnendienst@okgas.nl.