Eigen heftrucks? Eigen vulinstallatie!

Heeft u heftrucks op propaangas of autogas? Dan is het de moeite waard om eens te kijken naar een eigen vulinstallatie binnen uw bedrijf. Dit kan u net even die meerwaarde geven waardoor u sneller kunt opereren of minder afhankelijk bent van derden! Maar ook voor de groenvoorziening van gemeentes en groenverzorgers kan een vulinstallatie ideaal zijn: propaangas wordt in deze situaties vaak in grotere hoeveelheden gebruikt voor het wegbranden van onkruid.

Een eigen vulstation is het overwegen waard voor bedrijven die meer dan 20.000 liter gas per jaar verbruiken. Leveranciers nemen veel zorgen uit handen, maar het aanvragen van de vergunningen is een zaak voor de ondernemer zelf. Echter niet bij OK Gas. Voor het indienen van een benodigde vergunning staat OK Gas u graag bij met technische informatie en/of tekeningen.

In principe is het voldoende om aan de PGS 16/S richtlijn te voldoen, maar het bevoegd gezag kan altijd aanvullende eisen stellen.In de richtlijn staan bijvoorbeeld de minimale afstanden die moeten worden gerespecteerd. OK Gas kent die richtlijn tot in detail en kan vooraf aangeven waar een installatie mag worden geplaatst.

Over de voorraad propaangas in de tank van het vulstation hoeft u zich geen zorgen te maken. OK Gas leest het verbruik op afstand af en zorgt dat er altijd voldoende voorraad is.
OK Gas neemt alle zorgen voor de gebruiker uit handen. Wij plaatsen en onderhouden de installatie die u als klant huurt of koopt.

icoon-getekend-gasflessen

Advies en bestellen
Neem contact met ons op. Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek en advies op maat.