Propaantanks

Welkom

OK Gas is een toonaangevende leverancier van propaan. Naast propaangas levert OK Gas ook alle daaraan gerelateerde produkten en diensten, zoals tanks en propaangasinstallaties. OK Gas beschikt over een eigen gespecialiseerde technische dienst, voor het plaatsen van tanks en onderhouden van installaties. Door middel van een eigen vloot van tankwagens en ervaren chauffeurs zorgen wij voor een tijdige & veilige bevoorrading. OK Gas klanten zijn verzekerd van een professionele dienstverlening, waardoor men met een gerust hart kan vertrouwen op het comfort van propaan.

Nefco Groep

OK Gas is een onderdeel van de Nefco Groep, gevestigd in Waardenburg. Nefco is in Nederland de grootste onafhankelijke aanbieder van vloeibare petroleumgassen. Door middel van diverse werkmaatschappijen levert zij propaan, butaan en autogas aan alle segmenten in de markt. Nefco beschikt over een eigen gasterminal in Tiel waaruit zij onder andere oliemaatschappijen en groothandelaren bevoorraadt. Door dit eigen depot, waar meer dan 3 miljoen liter gas kan worden opgeslagen, kan
OK Gas haar klanten een hoge mate van beschikbaarheid garanderen.

Naast een leidende positie in de recreatiemarkt, is OK Gas ook in de agrarische sector sterk vertegenwoordigd. Meer dan 40 jaar geleden werd OK Gas opgericht als divisie van Cebeco Handelsraad. Tegenwoordig heeft OK Gas voor dit segment een exclusieve samenwerking met de brancheorganisatie LTO en met een aantal kleinere coöperaties. Door de fusie met Margas heeft OK Gas tevens een grote klantengroep in de Betuwe en Brabant. Voor projectontwikkelaars ontwikkelt OK Gas propaangasinstallaties waarmee grote projecten, zoals industrieterreinen, van gas worden voorzien. Maar ook particulieren voelen zich thuis bij OK Gas.

OK Gas voorziet duizenden bedrijven en huishoudens van energie. Zij vormen onze referentie dat we doen wat we beloven.